woensdag 8 december 2021

Alles over Dordrecht

Jongerenonderscheiding De Dordtse Beloften

6 maart 2013

DORDRECHT -  Nog tot 15 maart is het mogelijk om een jongeren voor te dragen voor de gemeentelijke onderscheiding De Dordtse Beloften. Dit is een onderscheiding die eens per jaar wordt uitgereikt aan jongeren van 6 tot 21 jaar die een bijzondere prestatie leveren voor anderen of voor de stad. De uitreiking, per jaar maximaal vijf lintjes, is in het Dordtse Stadhuis en wordt gedaan door burgemeester drs. A.A.M. Brok.

Wie verdient een lintje?
Een lintje verdien je niet zomaar. Je moet er wel iets bijzonders voor doen. Bijvoorbeeld hulp bieden aan ouderen of zorgen voor iemand uit je omgeving. Het hebben geleverd van een hele bijzondere prestatie of een heldendaad hebben verricht. Meer informatie over criteria is te vinden op de website van de gemeente Dordrecht.

Insturen voor 15 maart 2013
Een voordrachtsformulier is te downloaden via de gemeentelijke website www.dordrecht.nl, zoekterm jongerenonderscheiding. OP 16 maart sluit de inzendtermijn en gaat een jury aan de slag om uit de voorgedragen kandidaten er vijf te kiezen die de meeste aanspraak op het jongerenlintje maken.

Lees meer over:

jongeren
Deel dit bericht met je vrienden!