Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Albert Schweitzer ziekenhuis voor het tweede achtereenvolgende jaar uitgeroepen tot Top Employer'
06mrt 2013

Albert Schweitzer ziekenhuis voor het tweede achtereenvolgende jaar uitgeroepen tot Top Employer

DORDRECHT -  Wie bij het Albert Schweitzer ziekenhuis werkt, heeft een prima, betrouwbare werkgever. Dit ziekenhuis is namelijk één van de 62 bedrijven en organisaties die deze week door het CRF Institute zijn uitgeroepen tot 'Top Employer Nederland 2013'.

'Top Employer' is een keurmerk van CRF Institute, dat specialist is op het gebied van onderzoek naar arbeidsvoorwaarden. Bij het jaarlijkse onderzoek wordt gekeken naar primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en werkomstandigheden, training en ontwikkeling, carrièremogelijkheden en organisatiecultuur. Al die zaken heeft het Albert Schweitzer ziekenhuis net als vorig jaar goed op orde.

Het ziekenhuis scoort opnieuw hoog op secundaire arbeidsvoorwaarden en werkomstandigheden. Manager Personeel en Organisatie Jan Jaap Ensing: “Dit jaar is er bij de Top Employers een aparte categorie ingesteld, namelijk Top Employer Cure & Care. In deze categorie zijn de zorginstellingen opgenomen die Top Employer zijn geworden. Wij zijn er trots op dat het Albert Schweitzer ziekenhuis, samen met zeven andere Nederlandse ziekenhuizen, het predikaat heeft behaald. En wat het helemaal mooi maakt is dat we voor het tweede jaar op rij Top Employer zijn geworden”.

Bedrijven en organisaties die het predikaat willen behalen, melden zich hiervoor zelf aan en moeten tal van bewijzen overleggen van goed werkgeverschap. Ook kunnen zij bezoek krijgen van inspecteurs. Het Albert Schweitzer ziekenhuis wil elk jaar deelnemen aan het keurmerk en het bijbehorende logo zo veel mogelijk laten zien, omdat het een stimulerend effect heeft op (potentiële) medewerkers.  Deel dit bericht met je vrienden!