vrijdag 25 september 2020

Alles over Dordrecht

Oud-trainer FC Dordrecht Theo Bos overleden, wedstrijd tegen Cambuur afgelast

1 maart 2013 (door Hans Huisman)

DORDRECHT - Gisteravond 28 februari 2013 is Theo Bos, oud-trainer van FC Dordrecht, overleden. Een lange strijd tegen zijn ziekte heeft hij uiteindelijk op moeten geven. Vorig jaar werd duidelijk dat dit onvermijdelijk zou gaan worden, maar Theo vocht tot het laatst toe door.

Eind vorig jaar werd alvleesklierkanker bij hem geconstateerd, een ziekte met een slechte levensverwachting, maar Theo geloofde in zijn eigen kracht, de dokter en het onmogelijke.  “Ik wil de statistieken veranderen”.

Veertien maanden onderging hij intensieve behandelingen, maar vorige week werd de chemotherapie gestaakt.

Afgelopen jaar trouwde Theo met zijn vriendin Marieke een deed nog zo veel mogelijk leuke dingen samen met kinderen Lotte, Tess en Luuk. Theo wilde de kwaliteit van het leven zo lang mogelijk bewaren en genieten van de mooie momenten die hij nog zou meemaken.

Theo Bos is maar 47 jaar mogen worden. Hij zal komende week in besloten kring worden gecremeerd.

In verband met het overlijden van Theo Bos gaat de wedstrijd vanavond tegen Cambuur niet door. Deze zal op een nader te bepalen dat worden ingehaald.

De Supporters Vereniging opent vrijdagavond wel de deuren van het supportershome voor de leden en andere belangstellenden. Vanaf 18:00 uur kan iedereen terecht om het overlijden van trainer Theo Bos gezamenlijk te herdenken. In het supporterhome kan een condoleanceregister getekend worden. De trainingen voor de jeugdelftallen zijn vandaag afgelast. De wedstrijden morgen gaan wel door.

Lees meer over:

voetbal trainer FC Dordrecht
Deel dit bericht met je vrienden!