Monday 20 September 2021

Alles over Dordrecht

Oranjefonds publiceert al 49 meldingen voor vrijwillligerswerk in Dordrecht in kader NL doet

28 februari 2013

DORDRECHT - Vrijwilligerswerk in Dordrecht tijdens het actieweekend NL Doet.

Het Oranje Fonds organiseert op 15 en 16 maart 2013, samen met duizenden organisaties in het land, NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet probeert  vrijwillige inzet in de nog meer in de spotlights te zetten, en stimuleert iedereen om een dag(deel) de handen extra uit de mouwen te steken. Op de site van NL Doet kunt u zelf klussen aanbrengen, en u als klusser opgeven.

Hier kunt u ook zien hoeveel klussen er in en rondom Dordrecht al aangeboden worden. Het zijn er inmiddels al 49.
In het kader van deze actieweek organiseert o.a. de LETSruilwinkel aan de Goeverneurstraat een aantal activiteiten. Deze vinden plaats op 16 maart tussen 11.00 en 16.00 uur.

Tijdens deze dag worden er lekkere hapjes geserveerd. Verder vindt u hier onder andere een Dubbeltjesmarkt, een modeshow met tweedehands kleding, een snelportret kunstenaar, een carwash en een mobieltjesbrigade. Iedereen is van harte welkom!
 

Lees meer over:

NL doet lets winkel
Deel dit bericht met je vrienden!