Monday 20 September 2021

Alles over Dordrecht

Bijna gehele schaakwereld uit trots over internationaal toernooi in Dordrecht

28 februari 2013

DORDRECHT –  De schaakwereld kan trots  zijn, dat het lukt om aanstaande zaterdag (2 maart) alweer voor de vijftiende keer de snelschaakmarathon te kunnen houden op het eiland van Dordrecht. Daaraan is de titel open-snelschaakkampioen van Nederland verbonden. Het snelschaken is het slotstuk en gelijk de finale van acht dagen de schijnwerper op de schaaksport in Dordrecht.

Verschillende media hebben dit ook ontdekt. Zelfs het reformatorisch Dagblad (RD) heeft het toernooi van komende zaterdag in het leerpark al twee keer in de krant genoemd. Daarnaast zijn er bijvoorbeeld de schaaksites van Tom van Bokhoven (Tomsschaakboeken.nl), de RSB (Ab Scheel), ‘de schaaksite (Kees Schrijvers), de gemeente Dordrecht en Dordrecht.net die het toernooi aandacht geven en dat soms meermalen.  Ook de weekbladen in Dordrecht en de krant (AD/DD) hebben het toernooi genoemd 

Het is alleen markant dat de landelijke schaakbond KNSB, die het toernooi de titel heeft verleend, het evenement op de eigen website niet begeleid.

 

 

Zie ook:

Deel dit bericht met je vrienden!