Wednesday 22 September 2021

Alles over Dordrecht

Internationale vrouwendag Dordrecht straalt nieuw elan uit

27 februari 2013

DORDRECHT - De Internationale vrouwendag zal in Dordrecht op 8 maart een nieuw elan uitstralen. De voorzitter van de organisatie, Mary Ruisch, is hiervan overtuigd. Ze komt aan het woord in de Stem van Dordt. Deze weekkrant besteedt op enkele plaatsen in de krant aandacht aan vrouwendag op drie plekken. Voor de eerste kerk is er een programma in een kerk. De organisatie wordt gedragen door een aantal vrouwen. Mary Ruisch zegt daarover:

,,De werkgroep is fantastisch, zoveel diverse vrouwen die perfect samenwerken.”

Mary Ruisch: “Zoveel diverse vrouwen die perfect samenwerken. Fantastisch!” Foto Karlijn GoortsDe Internationale Vrouwendag wordt in Dordt al gevierd sinds 2007. Toen zette Mary het programma al in elkaar. “Ik probeerde zoveel mogelijk vrouwen met verschillende achtergronden en culturen bij de dag te betrekken. Dat doe ik nu nog steeds. Als je kijkt naar andere landen als Egypte, Iran of India kun je zien hoe slecht de vrouwen het daar hebben. Vergeleken bij hen hebben wij niets te klagen.”

 

Deel dit bericht met je vrienden!