Monday 20 September 2021

Alles over Dordrecht

Longpunt opent op maandag 11 maart

26 februari 2013

DORDRECHT -  Longpatiënten en hun naasten zijn van harte welkom op de feestelijke openingsbijeenkomst van Longpunt Dordrecht op maandag 11 maart van 14.00 tot 16.00 (ontvangst vanaf 13.30 uur) in de Grand Salon van Verpleeghuis ‘de Crabbehoff’, Groen van Prinstererweg 38, 3317 SP Dordrecht.

Wethouder Wagemakers van de gemeente Dordrecht verzorgt de officiële opening. De longartsen Ő. Balak en N. Gerritsen van het Albert Schweitzer ziekenhuis vertellen over de kenmerken, overeenkomsten en verschillen van chronische longziekten zoals astma en COPD.

Longpunt is een maandelijkse ontmoetingsplaats voor mensen met een chronische longziekte (onder andere astma of COPD), hun familie en zorgverleners uit Dordrecht en omgeving. Zij zijn welkom op de maandelijkse bijeenkomsten van Longpunt Dordrecht om informatie te krijgen én hun ervaringen te delen. Tijdens de bijeenkomsten in 2013 spreken steeds verschillende zorgverleners: longartsen, longverpleegkundigen, een diëtist, een fysiotherapeut.

Longpunt is een initiatief van Longfonds (voorheen Astma Fonds) in samenwerking met zorgverleners én vrijwilligers die vanuit eigen ervaring (ervaringsdeskundigen) weten hoe het is om te leven met longproblemen.

De gratis bijeenkomsten van Longpunt Dordrecht vinden elke tweede maandag van de maand plaats in de Grand Salon van Verpleeghuis ‘de Crabbehoff’, Groen van Prinstererweg 38, 3317 SP Dordrecht.

Informatie over de bijeenkomsten in 2013 vindt u op website www.dordrecht.longfonds.nl.


Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Ineke van Eenennaam, verenigingsconsulent Longfonds, 06-51007074. 

Lees meer over:

gezondheid longpunt
Deel dit bericht met je vrienden!