Monday 20 September 2021

Alles over Dordrecht

Auto-inbrekers op heterdaad betrapt

26 februari 2013 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Surveillerende agenten betrapten twee mannen op heterdaad toen zij probeerden een geluidsinstallatie uit een auto te stelen. Na een achtervolging te voet hielden de agenten een verdachte aan. De tweede verdachte wist te ontkomen. Het voorval vond plaats in de Vrankenstraat op woensdagochtend omstreeks 05:00 uur.

De agenten zagen dat het duo zich probeerde te verschuilen achter geparkeerde auto's. Toen agenten naar hen toe kwamen renden de mannen hard weg. Er ontstond een achtervolging waarbij een verdachte werd aangehouden. De andere verdachte wist te ontkomen. Na een onderzoek werd een autospeaker gevonden die afkomstig was uit een opengebroken auto, die ook de radio miste. De 21-jarige Dordtse verdachte is naar het politiebureau gebracht voor verhoor.

Lees meer over:

inbraak vrankenstraat
Deel dit bericht met je vrienden!