Friday 17 September 2021

Alles over Dordrecht

VV DFC weet weer te winnen

25 februari 2013 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Na een roerige week, waarin besloten werd de samenwerking met trainer Robert Mohan na dit seizoen niet voort te zetten, was het de taak aan de mannen van DFC om tegen sv Capelle te laten zien, dat zij de winst weer wisten te pakken. Op een enigszins hard maar goed bespeelbaar veld waren de mannen van DFC de eerste 10 minuten nog zoekende. Daarna werd de overhand genomen en dit resulteerde in een 1-0 voorsprong, door een eigen doelpunt van sv Capelle. Het was Nick Stam die de voorsprong verdubbelde en voor rust nog 2-0 op het scorebord kreeg.

Na de rust was er hetzelfde spelbeeld, DFC had het de eerste 10 minuten na rust moeilijk. Er werd niet veel weggegeven. Een schot op de lat en een bal, die van de doellijn werd gehaald, verder kwam de tegenstander echter niet. Zeker een verdienste van de hechte DFC verdediging. Aanvallend waren er voor DFC vele kansen die goed werden uitgespeeld. De 3-0 was dan ook zeker terecht te noemen, een doelpunt van Marvin Hooplot. Ook Bart Vosselman wist nog het net te vinden en bracht de eindscore vandaag op een 4-0 overwinning.

Duidelijk waren de woorden van trainer Robert Mohan : ”Sabit Kayan man of the match“

Patrick Bijl trok vandaag na lange tijd afwezigheid zijn voetbalschoenen weer aan.

Deze overwinning toont zeker aan, dat de mannen van DFC en trainer Robert Mohan er alles aan gaan doen om dit seizoen goed te eindigen. En dat Robert de mannen nog weet te prikkelen voor een team prestatie. De eerdere nederlaag dit seizoen tegen sv Capelle werd op deze manier goed weggeschreven.

 

Lees meer over:

voetbal dfc
Deel dit bericht met je vrienden!