Saturday 18 September 2021

Alles over Dordrecht

Iens.nl geeft steeds meer oordelen of complimenten weer over restaurants in Dordrecht

24 februari 2013

DORDRECHT - Dordrecht behoort op de landelijke restautantssite niet tot de 24 grote steden die gelijk apart worden genoemd. Toch worden steeds meer smaakoordelen gegeven over zaken in Dordrecht. De 106 zaken worden op verschillende punten beoordeeld, waaronder prijs en kwaliteit van eten.

Sommige mensen maken er een hobby van om op verschillend plekken te eten en dan veelal onder een schuilnaam een mening te geven. Dat kan heel positief zijn, soms gemiddeld of ook wel met een lage score. Waarom wordt Dordt en andere plekken gevolgd?
 
Tekst is van Iens: Uit eten gaan begint en eindigt op iens.nl. Je vindt er alle restaurants in Nederland, reserveert er bij een groeiend aantal restaurants direct online een tafel via het reserveringssysteem SeatMe en deelt er achteraf je ervaring met andere restaurantliefhebbers.
 
Deze feedback geeft restaurants waardevolle informatie, maar ook de miljoenen bezoekers van iens.nl profiteren hiervan. Zij vinden eenvoudig restaurants die bij hun wensen passen en ontdekken nieuwe inspirerende plekken om uit eten te gaan. Zo brengt iens.nl restaurants en hun gasten dichter bij elkaar.
 
Waar vind ik de restaurantinformatie van IENS?
online op onze website: www.iens.nl;
op de mobiele website van IENS: m.iens.nl;
op de iPhone-applicatie; 
op de Android-applicatie;
in onze nieuwsbrief: IENS & OUTS.
http://www.iens.nl/restaurant/dordrecht

Lees meer over:

restaurants iens
Deel dit bericht met je vrienden!