Saturday 18 September 2021

Alles over Dordrecht

Burgemeester en generaal-majoor geven veteranencafé Dordrecht een nieuwe impuls

24 februari 2013

DORDRECHT – Het veteranencafé voor alle defensieonderdelen in Dordrecht – elke derde woensdagmiddag in de Wielborgh (het Waterwiel) –heeft een nieuwe impuls gekregen.

Burgemeester van Dordrecht Arno Brok bezocht het laatste veteranencafé in gezelschap van de generaal-majoor Leen Noordzij. Brok sprak zijn waardering en respect uit over de inzet van de veteranen. Zijn toespraak werd gevolgd door circa honderd mensen.

Ineke van Genderen coördineert het maandelijkse café. Tot nu toe leek het er op dat de Dordtse veteranen et café niet zo makkelijk wisten te vinden in tegenstelling tot vergelijkbare activiteiten in Zwijndrecht en  Gorkum. De veteranen hebben de hoop dat het op de maandelijkse bijeenkomst drukker gaat worden om elkaar te ontmoeten en ervaringen te delen.

Het Waterwiel is te vinden aan het Admiraalsplein 700. Volgende café: 20 maart (14 uur).

Contactadres: ivangenderen@iwielbirgh.nl

 

Deel dit bericht met je vrienden!