Wednesday 22 September 2021

Alles over Dordrecht

Schaakclub Dordrecht ligt op koers voor promotie in de landelijke competitie

19 februari 2013

DORDRECHT -  In de landelijke competitie lijkt schaakclub Dordrecht 1 met elf uit zes wedstrijden op koers te liggen voor promotie naar de tweede klasse.  In de hoogste klasse van het distrikt doet Dordrecht 2 het ook goed als promovendus met 6 uit 7, maar ging deze week stadsgenoot De Willige Dame 1 wel met 5 - 3 met de twee matchpunten aan de haal. DWD staat nu op zeven uit zes en heeft nog zicht op de derde plek in de eindklassering.

Aanstaande vrijdag zijn de volgende schaakactiviteiten in het Dordrechts Museum met C.Buddingh' als aanleiding.

Alle schaaknieuws bij www.tomsschaakboeken.nl

Lees meer over:

schaken schaakclub Dordrecht
Deel dit bericht met je vrienden!