Tuesday 21 September 2021

Alles over Dordrecht

Het servicepunt van de Bibliotheek A tot Z in Winkelcentrum Sterrenburg is geopend

19 februari 2013

DORDRECHT -  Op dinsdag 19 februari, 10.00 uur, is het servicepunt van de Bibliotheek A tot Z in het Winkelcentrum Sterrenburg geopend. Alle bibliotheekleden kunnen hier met hun bibliotheekpas terecht voor het lenen van boeken tijdens de ruime openingstijden van het winkelcentrum. Mensen die een kijkje willen nemen in het unieke servicepunt of lid willen worden van de bibliotheek zijn hier van harte welkom op tijden dat een bibliotheekmedewerker aanwezig is. De collectie van de ‘oude’ vestiging Sterrenburg is ondergebracht in het servicepunt, vestiging Crabbehof en als ‘de Bibliotheek op School’ op basisscholen in de wijk.

De feestelijke opening van het servicepunt vindt plaats op zaterdag 23 maart, 12.00 – 13.00 uur, door wethouder H. Wagemakers.

Lees meer over:

Winkelcentrum Sterrenburg
Deel dit bericht met je vrienden!