Monday 20 September 2021

Alles over Dordrecht

Sportbedrijf Dordrecht en Yulius starten sporttraining

15 februari 2013

DORDRECHT -  Met een goede conditie voel je je zowel lichamelijk als mentaal fit. Met voldoende beweging bouw je lichamelijke conditie op en kun je je beter gaan voelen. Sportbedrijf Dordrecht en Yulius bieden daarom in Dordrecht ‘Liever bewegen dan moe’ aan. Deze training is bedoeld voor mensen die niet lekker in hun vel zitten en letterlijk en figuurlijk  in beweging willen komen. Vanaf vandaag kunnen mensen uit Dordrecht zich aanmelden voor deze training. Er zijn geen kosten aan verbonden.

‘Liever bewegen dan moe’ bestaat uit acht bijeenkomsten van twee uur. In de groep kunnen tussen de acht en twintig deelnemers zitten. De groep gaat onder leiding van een sporttrainer actief aan de slag. Het verbeteren van de conditie wordt gecombineerd met spelvormen en spieropbouw. Na een uur trainen is er ruimte om uit te blazen en ervaringen uit te wisselen. De deelnemers krijgen ook voorlichting over fysieke en mentale gezondheid. Onderwerpen die bijvoorbeeld aan de orde komen zijn gezonde voeding, omgaan met sombere gevoelens en positief denken. 
 
Praktische informatie
‘Liever bewegen dan moe’ start op woensdag 6 maart en iedere week is er een bijeenkomst van 9.00-11.00.  De training worden gegeven in Sportcomplex Crabbehof in Dordrecht. De training is gratis. 
Aanmelding kan via telefoonnummer 078 65 45 075 (maandag t/m donderdag) of preventie@yulius.nl

Lees meer over:

gezondheid conditie
Deel dit bericht met je vrienden!