Monday 20 September 2021

Alles over Dordrecht

24-jarige man aangehouden op verdenking van aanranding

14 februari 2013 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Agenten hielden afgelopen nacht een aanrander aan. Hij zou eerder op de avond een jonge vrouw onzedelijk hebben betast.

Rond half negen liep een jonge vrouw in het park toen ze door een donkere man werd aangesproken. Hij vroeg haar de weg. Nog voor zij kon antwoorden, pakte hij haar vast en betaste haar onzedelijk. De vrouw wist zich snel los te maken en belde korte tijd later de politie.

Een zoektocht in de omgeving leverde niets op. De politie verstuurde een Burgernet- en Twitterbericht met daarin het signalement van de dader. Hierop ontving de politie een aantal reacties over zijn mogelijke looproute. Maar de man werd niet meer gevonden.

Een aantal uur later zagen agenten drie mannen lopen op de Laan der Verenigde Naties. Zij merkten op dat één van de mannen voldeed aan het signalement van de aanrander. Na overleg werd de 24-jarige man uit Dordrecht aangehouden op verdenking van aanranding. Het onderzoek draait.

Deel dit bericht met je vrienden!