Wednesday 22 September 2021

Alles over Dordrecht

Bonfire heeft in "oude" Bibelot info-avond voor genodigden

14 februari 2013

DORDRECHT - Bonfire presenseert zich op 21 februari. Wie erbij wil zijn, kan zich aanmelden. Hierover is door Bonfire de volgend informatie gegeven:

21-2-2013 Informatieavond buurtbewoners over project Bonfire in Bonifatiuskerk (besloten voor genodigden). Aanvang 20:00 uur, zaal open om 19:30 u. Bonfire, Wijnstraat 117, Dordrecht.

Stichting Vuur en Vlam mogelijk met Bonfire inBonifatiuskerk.

Stichting Vuur en Vlam en de gemeente Dordrecht zijn in gesprek over een mogelijke huurovereenkomst die de stichting voor een aantal jaar als huurder verbindt aan de Bonifatiuskerk in Dordrecht.  Het gesprek bevindt zich in een afrondende fase. Begin 2013 zal duidelijk worden of en tegen welke voorwaarden beide partijen de huurovereenkomst zullen tekenen.

Het project dat Stichting Vuur en Vlam wil starten in de Bonifatiuskerk — dat na het vertrek van poppodium Bibelot leeg komt te staan - heeft de naam ‘Bonfire’ gekregen. Deze naam verwijst naar de Engelse betekenis ‘vreugdevuur’ en staat volgens initiatiefnemer Erwin Wietses voor warmte, ontmoeting en passie van God voor mensen:  “Bonfire zal een aantrekkelijke plek in Dordrecht zijn waar jongeren elkaar kunnen ontmoeten, zichzelf kunnen ontplooien en leren om met hun talenten een verschil te maken in de maatschappij. Met Bonfire willen we een bijdrage leveren aan het welzijn van de stad en haar omgeving.”

Wanneer de handtekeningen gezet zijn onder de intentieovereenkomst wil Stichting Vuur en Vlam graag in gesprek gaan met de buurtbewoners over onderwerpen als omgevingsrust en openingstijden van het pand. Ook zal er een informatieavond voor kerken, donateurs en andere geïnteresseerden georganiseerd gaan worden. Wie belangstelling heeft voor deelname aan deze informatieavond en op de hoogte gehouden wil worden van de voortgang van het proces kan zich opgeven door een e-mail te sturen naar info@stichtingvuurenvlam.nl. Ondernemers die willen weten hoe zij een bijdrage kunnen leveren aan het project Bonfire kunnen telefonisch contact opnemen met Erwin Wietses (06-295 822 54).

 

Lees meer over:

wijnstraat bibelot Bonfire
Deel dit bericht met je vrienden!