Wednesday 22 September 2021

Alles over Dordrecht

Fraaie canvas doeken van Dordrecht

14 februari 2013 (door Hans Huisman)

DORDRECHT - Marius van der Heijden maakt geregeld fraaie foto's van Dordtse bezienswaardigheden zoals monumenten en allerlei evenementen.

De meest fraaie foto's heeft hij nu geplaatst op werkaandemuur.nl. De foto's zijn te bestellen op een canvas doek in verschillende maten, maar ook is het mogelijk om ze als poster, dibond of ingelijst te bestellen.

Klik hier voor een overzicht van de beschikbare foto's op canvas: www.werkaandemuur.nl/index/79/nl/Dordrecht-in-beeld/gallery/959/2572/0/date_desc. De komende tijd zal het aantal foto's verder worden uitgebreid.
 


Dordt in Stoom

De Grote Kerk bij ochtend

 

Lees meer over:

schilderijen fotos canvas
Deel dit bericht met je vrienden!