Wednesday 22 September 2021

Alles over Dordrecht

Kronkelaar zet kanttekeningen bij Dordrecht op RTL hufter top 10

13 februari 2013

DORDRECHT - Columnist Kronkelaar voorspelt dat er telkens nieuwe lijstjes komen in de vorm van een hufter top tien en meer. Hij plaatst vandaag in Dordt centraal kanttekeningen over deze nieuwe vorm van Dordrecht promotie. Voor zijn gehele visie verwijzen we naar Dordt centraal. Een citaat:

Met een huidige vijfde plek op het spiksplinternieuwe lijstje van de hufter top-10 staat Dordt sowieso al op de kaart, dus de stadspromotors kunnen vast aan de slag. Het lijstje danken we aan RTL Nieuws. Het journaal van de commerciële omroep pakte afgelopen weekend uit met dit eigen nieuws.
Een beetje zichzelf respecterende researchredactie is sinds het succes van de oliebollen- en ijstesten doorgeschakeld naar scholen- en ziekenhuizentesten en hunkert naar meer. Ik voorspel u dat we nog slechts aan het begin staan van een eeuw vol lijstjes

Lees meer over:

kronkelaar Dordt Centraal
Deel dit bericht met je vrienden!