Monday 20 September 2021

Alles over Dordrecht

Veertiende Witten Haen schaaktoernooi in de Gijs van Aardennezaal

10 februari 2013

 

DRECHTSTREEK  - Het veertiende Witten Haen schaaktoernooi staat voor maandag 25 februari op het programma in de Gijs van Aardennezaal aan de Groenmarkt 19 in Dordrecht. Een regionaal samengestelde commissie draagt de organisatie weer.

.Voor de veertiende keer noteert ook weer Kees van 't Hoff van de vereniging Zwijndrecht de namen van belangstellenden. Hij rekent op rond de vijftig deelnemers op het overdagtoernooi in de voorjaarsvakantie. Mark van Hulst van de vereniging Sliedrecht  treedt ook weer als wedstrijdleider op.  Gert Zwartjes (Dordrecht) en Hans Berrevoets (de Willige Dame) praten de opening en de sluiting aan elkaar. Het witten haen-toernooi is in de week dat schaakclub Dordrecht 125 jaar geleden werd opgericht (28 februari 1888).

Meer informatie op de schaaksite van Tom van Bokhoven op:

http://www.tomsschaakboeken.nl

 

Lees meer over:

witten haen Gijs van Aardenne
Deel dit bericht met je vrienden!