Monday 20 September 2021

Alles over Dordrecht

Fractie WEK claimt aanzet tot voortvarendheid bij wethouder Harry Wagemakers

8 februari 2013

DORDRECHT - De gemeenteraadsfractie WEK, twee raadsleden voorheen de fractie Beter voor Dordt (BVD) claimen ook actief te zijn op het gebied van duurzaamheid in Dordrecht en de regio Drechtsteden. Vanmiddag is daarover het volgende persbericht verspreid, waarbij volgens WEK wethouder Harry Wagemakers voortvarend werk aflevert:

Persbericht

Fractie WEK is zeer verheugd over de lancering door Wethouder Wagemakers van de Dordtse Zonatlas, ter bevordering van het gebruik van zonne-energie. Zoals bekend, heeft WEK tijdens de algemene beschouwingen van de Drechtraad op 15 januari 2013 een oproep gedaan om het gebruik van zonne-energie te gaan bestuderen. De voortvarendheid waarmee de wethouder het voorstel van WEK heeft overgenomen, juicht WEK van harte toe. Zie de WEK-site voor de volledige woordvoering.

WEK vindt dat de raad op de hoogte moet zijn van alle activiteiten van de wethouder aangaande zonne-energie. De raad moet te allen tijde inspraak hebben voordat er deals worden gesloten met bedrijven, zodat de burger daadwerkelijk voordeel ondervindt van het gebruik van zonne-energie.

Fractie WEK

Diana Kensenhuis                : 06-18766327

Nancy Witsen Elias-Kool     : 078-6162200

 

 

Deel dit bericht met je vrienden!