Monday 20 September 2021

Alles over Dordrecht

Grote opkomst tijdens achtste editie Dordtse Kil in Business

8 februari 2013

DORDRECHT - Op 7 februari vond de achtste editie van Dordtse Kil in Business plaats. De organisator meldt een grote opkomst van 65 ondernemers voor het evenement, van zowel Dordtse Kil Business Clubleden als nieuwe deelnemende bedrijven. Deze nieuwe deelnemers zijn afkomstig uit het gebied en daarbuiten, maar waren allen aanwezig met hetzelfde doel: zaken doen en het netwerk vergroten in het Dordtse Kil gebied.

Wethouder van de Burgt, verantwoordelijk voor onder andere onderwijs, sociale zaken, arbeidsmarkt en financiën in Dordrecht, was ook aanwezig. Dit was zijn tweede bezoek aan Dordtse Kil in Business. De aanwezigen roemden de positieve en informele sfeer.

De volgende editie van het evenement staat gepland op donderdag 23 mei 2013, wederom in Chez Heeren Jansen. 
 
De Dordtse Kil BusinessClub is een business-to-business netwerkorganisatie die zich richt op het Dordtse Kil gebied met als doel de anonimiteit uit de Dordtse Kil industrieterreinen te halen en samenwerking tussen bedrijven te stimuleren. De leden (afkomstig uit het MKB) krijgen de 
mogelijkheid contacten en kennis te bundelen
.   
Meer informatie over het netwerkevenement en de BusinessClub is te vinden op www.dordtsekilinbusiness.nl. Deze informatiewebsite over het Dordtse Kil gebied is sinds kort ook uitgebreid met een overzicht van vastgoed objecten in het gebied. 
Deel dit bericht met je vrienden!