Monday 27 September 2021

Alles over Dordrecht

Duurzame ondernemer gezocht voor recreatie-project in de Biesbosch

8 februari 2013 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Voor 27 februari kunnen ondernemers zich aanmelden om mee te dingen naar de exploitatie van de Zuileshoeve in het natuur- en recreatiegebied De Hollandse Biesbosch.

De Zuileshoeve is een boerderij van begin twintigste eeuw. De hoeve bestaat uit een woonhuis met boerenschuur en bijbehorend erf. Naast de Zuileshoeve zelf zullen de naastgelegen historische hoogstamboomgaard, een ecolodge en een zonnnepont worden geexploiteerd.
 
Verzoeken tot deelname kunnen worden ingediend van woensdag 27 februari tot en met vrijdag 1 maart bij de informatiebalie van het Biesbosch Centrum Dordrecht. De juiste wijze van indienen, de procedure, de planning en de voorwaarden voor deelname staan beschreven in het bidboek ,,Exploitatie Zuileshoeve". Voor meer informatie kunnen belangstellenden terecht bij D.J.M. van Bedaf, Parkschap Nationaal Park De Biesbosch, telefoon 06 54383185, mailadres: djm.van.bedaf@dordrecht.nl

Lees meer over:

biesbosch zuileshoeve
Deel dit bericht met je vrienden!