Saturday 25 September 2021

Alles over Dordrecht

VVD fractie op de bres voor Chinees restaurant

8 februari 2013 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - De gemeenteraadsfractie van de VVD pleit voor het behoud van het Chinese restaurant Pak Foon in het winkelcentrum Crabbehof.

De gemeente wil dit plein een mooiere uitstraling geven en dus zou het restaurant moeten verdwijnen. Maar de grond waarop het restaurant staat wordt al 50 jaar van de gemeente gepacht. Vervolgens financieren de winkeliers elk jaar tal van evenementen met de huuropbrengst die de restauranteigenaar hen betaalt.

De VVD fractie wil nu dat de gemeente bekijkt of het oude erfpachtcontract alsnog verlengd kan worden en het restaurant, dat al achttien jaar is gevestigd in dit winkelcentrum, behouden kan worden voor Crabbehof.

Lees meer over:

VVD crabbehof chinees restaurant
Deel dit bericht met je vrienden!