Monday 20 September 2021

Alles over Dordrecht

Politie onderzoekt brand bedrijfspand Zirkoon

8 februari 2013 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Donderdagochtend rond 5.15 uur heeft korte tijd brand gewoed in een bedrijfspand aan de Zirkoon in Dordrecht. Daarbij is een harde knal gehoord die kan wijzen op een explosie. De politie doet onderzoek.

De brand werd gemeld door iemand die in de omgeving aan het werk was. De brandweer heeft de brand geblust en het pand overgedragen aan de politie voor onderzoek. Brandstichting wordt daarbij niet uitgesloten. De Forensische Opsporing bekijkt het pand op mogelijke sporen. Ook zou de politie graag in contact komen met getuigen die in de nacht iets verdachts hebben gezien of informatie hebben die van belang zou kunnen zijn. Informatie kan worden doorgebeld via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Lees meer over:

zirkoon
Deel dit bericht met je vrienden!