Monday 20 September 2021

Alles over Dordrecht

Oud-DFC voorzitter Gerard Nederlof (84) overleden

5 februari 2013

DORDRECHT - Een bekende voetbalbestuurder uit de Dordtse voetbalgeschiedenis is overleden: Gerard Nederlof van DFC. De oud-voorzitter werd 84 jaar. Weekkrant 'destemvandordt' schetst op de eigen website het bestuurlijk leven van de man, die jarenlang één van de oudste clubs van het land gezicht gaf. 

Een citaat: 'Het clubleven floreerde in zijn periode. De Dijckrevue, het Co Hendriks Mixed Toernooi en Thomasvaer en Pieternel waren hoogtepunten bij DFC. Ook op sportief gebied verliep alles crescendo. Bij zijn aftreden als voorzitter in 1984 promoveerde DFC-1 naar de eerste klasse.'

Meer op de website:

http://www.deweekkrant.nl/artikel/2013/februari/04/gerard_nederlof_oud_voorzitter_dfc_overleden_194?utm_source=www.hetnieuws.in&utm_medium=embed&utm_content=

Lees meer over:

dfc Stem van Dordt
Deel dit bericht met je vrienden!