maandag 6 december 2021

Alles over Dordrecht

Fietsersbond hoopt op twitterdebat over de fiets in Dordrecht

3 februari 2013

DORDRECHT - De fietsersbond hoopt - vooruit lopend op een fietsavond in het duurzaamheidscafë op woensdag 13 februari in natuurcentrum Weizigt - een twitterdebat los te maken. #dcfiets is door William Nederpelt als hashtag ingevoerd.

Beste duurzame fietsers,

Er wordt natuurlijk steeds meer gefietst en getwitterd. Nu is het natuurlijk leuk om te zien wat er allemaal wordt getwittert, niet alleen nu, maar ook na afloop van het café. Daarom stel ik voor om de hashtag #dcfiets te gaan gebruiken in de tweetberichten. Dit leidt ertoe dat we alle tweets met dit #dcfiets later ook weer kunnen traceren. Kunnen we voorafgaand aan het café ook aan de deelnemers melden. Levert gelijk een samenvatting op

Voorzitter fietsersbond Drechtsteden, William Nederpelt

Deel dit bericht met je vrienden!