Wednesday 22 September 2021

Alles over Dordrecht

Intercity Brussel stopt voorlopig weer in Dordrecht

2 februari 2013

DORDRECHT - De NS heeft bekendgemaakt dat er vanaf 18 februari station Dordrecht Centraal weer intercity's stoppen die rijden van Den Haag naar Brussel. Deze zal 8 keer per dag gaan rijden. Voor wethouder Jasper Mos is dit nog niet voldoende, aangezien het een tijdelijke oplossing is en de frequentie aan de lage kant is.

Op vrijdag 1 februari 2013 lichtten verschillende betrokkenen, waaronder de burgemeester van Mechelen en voormalig minister-president ijeenkomst van Vlaanderen de heer Bart Somers in Dordrecht toe, waarom zij de voorstellen voor een permanente, directe treinverbinding tussen Den Haag en de Vlaamse steden ondersteunen.

En desnoods moet dit dan maar zonder de NS, maar dan met een vervoerder zoals Arriva of Veolia. Op dit moment worden de mogelijkheden onderzocht.

Na afloop ging men enthousiast met elkaar op de foto, waarbij men elkaar als partners stevig vast houdt.

Lees meer over:

station intercity
Deel dit bericht met je vrienden!