Saturday 18 September 2021

Alles over Dordrecht

Slang gesignaleerd in Krispijn

1 februari 2013 (door Hans Huisman)

DORDRECHT - Op vrijdagmiddag 1 februari is er een melding binnen gekomen bij de politie dat er een slang ontsnapt zou zijn uit een leegstaande schuur aan de Jan van Goyenstraat in de wijk Oud-Krispijn. De slang is na een zoektocht door de politie niet gevonden. De slang is voor het laatst gezien in het plantsoen tussen de Jan van Goyenstraat en Adriaan van Ostadestraat.

De slang is ongeveer 30 cm lang en heeft een zwarte kleur.

De gemeente Dordrecht vraagt u om uit te kijken naar de slang. Als u de slang ziet, adviseren wij u om deze niet zelf te vangen, maar hiervoor contact op te nemen met de politie via telefoonnummer 0900 8844.

Vanwege het koude weer is het zeer waarschijnlijk dat de slang buiten niet lang zal overleven.

Lees meer over:

slang krispijn
Deel dit bericht met je vrienden!