donderdag 21 oktober 2021

Alles over Dordrecht

Geld en vuurwapen gevonden bij drugsactie

28 januari 2013 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - De politie heeft bij een drugsactie op de rijksweg A16 onder andere geld en een vuurwapen in beslag genomen. Agenten zetten onder andere tijdens de controle op donderdagavond 24 januari 2013 een auto aan de kant die te snel reed. In het voertuig zaten vier mannen die samen een geldbedrag van ongeveer 27.000 euro bij zich hadden.

In een andere gecontroleerde auto zat een 28-jarige man uit Houthalen die een vuurwapen bij zich had maar ook een geldbedrag van ruim drieduizend euro. Politiemensen hielden hem aan. Verder vonden de agenten verschillende kleine hoeveelheden drugs in auto’s die ze controleerden. Aan de actie deden naast politiemensen van de politie eenheid Rotterdam ook medewerkers mee van de Koninklijke Marechaussee, het Korps landelijke politiediensten en de Luchtvaartpolitie.

Lees meer over:

vuurwapen A16 drugs geld
Deel dit bericht met je vrienden!