dinsdag 7 december 2021

Alles over Dordrecht

Voetbalclinic basisschool Geert Groote bij voetbalvereniging OMC

28 januari 2013 (door Hennie van der Zouw)

DORDRECHT - Op woensdag 6 februari wordt er door de sportcommissie van de KBS Geert Groote  in samenwerking met de trainers en vrijwilligers van voetbalvereniging OMC, een VoetbalClinic georganiseerd bij voetbalvereniging OMC aan de Visserstuin 7 in Stadspolders.

Dit voetbalevenement houdt in dat de trainers van OMC een training geven de die verschillende voetbalactiviteiten aan bod laten komen. Hierbij valt te denken  aan de warming up, slalommen met de bal, keeperstraining, sprintje trekken en natuurlijk ook een wedstrijdje. Dit evenement wordt georganiseerd ter voorbereiding van het school voetbaltoernooi.
 
Bij te slecht weer zal de uitwijkdatum 13 februari zijn met hetzelfde programma.
Deel dit bericht met je vrienden!