donderdag 2 december 2021

Alles over Dordrecht

Het nieuwe jaar begint voor Hockey Club DMHC met nieuws

21 januari 2013

DORDRECHT - Tijdens de nieuwjaarsreceptie op zondag 13 januari maakte Betsie de Heer, voorzitter van Hockeyclub DMHC, bekend dat 2013 haar negende en laatste seizoen als voorzitter zal zijn. Zoals gebruikelijk hield ze een nieuwjaarstoespraak waarin het afgelopen jaar en het jaar wat voor ons ligt aan de orde kwamen. 

In 2012 werd de missie en visie van de club vastgelegd met als uitgangspunt: “De Familieclub met ambities”, maar ook was er de feestelijke opening van een 4e veld - een semi-waterveld – en werden er toernooien georganiseerd en diverse kampioenen gehuldigd.
 
In 2013 verwacht de club de mijlpaal van 1.000 leden te bereiken. Verder zal er een nog semi-waterveld worden aangelegd. Zo´n veld maakt sneller hockey mogelijk en daardoor kan een hoger hockeyniveau bereikt worden. Tophockey vormt een belangrijk onderdeel van het vernieuwde technische beleid dat het komend jaar geïmplementeerd zal worden alvorens de huidige voorzitter het stokje aan haar opvolger zal overdragen. 
 
Niet alleen voor tophockey, maar voor hockey in de breedste zin van het woord kunt u bij onze club terecht: van hockeyschool (vanaf 5 jaar) tot fithockey (voor 60+) en van junioren- of seniorenteam tot trimhockey voor mannen en vrouwen.
 
Dus iedereen, jong of oud, die graag zou willen gaan hockeyen is van harte welkom op onze club aan de Schenkeldijk. Meer informatie? Neem een kijkje op onze website: www.dmhc.nl. Op de site kunt u eventueel onder het kopje lidmaatschap een aanmeldingsformulier vinden. 

Lees meer over:

hockey dmhc
Deel dit bericht met je vrienden!