donderdag 2 december 2021

Alles over Dordrecht

Stadswandeling rond wereldvrouwendag Dordrecht op vrijdag 8 maart

14 januari 2013

DORDRECHT - Wereldvrouwendag krijgt in Dordrecht op vrijdag 8 maart op een verrassend nieuwe manier de aandacht. Dat wordt aangekondigd op twitter.  In het eerste bericht wordt in een tweet gemeld dat er een kunsttentoonstelling komt over vrouwen. Daarnaast is er een stadswandeling in het teken van wereldvrouwendag in Dordt. Dat is een primeur voor de stad.

De gemeenteraad van Dordrecht heeft al uitgesproken het programma zo bijzonder te vinden, dat daarvoor subsidie is verleend. Het Koetshuis van Natuur- en milieucentrum Weizigt is één van de plekken in de stad, waar vrijdag 8 maart festiviteiten zullen zijn.

Wereldvrouwendag Dordrecht hoopt ook op volgers en volgsters via twitter.

Deel dit bericht met je vrienden!