zaterdag 19 juni 2021

Alles over Dordrecht

Gemeente Middelburg wil graag samenwerken met Drechtsteden

14 januari 2013 (door Hans Huisman)

DRECHTSTEDEN - De gemeente Middelburg wil samenwerken met de Drechtsteden en Breda. Dat zei burgemeester Harald Bergmann van Middelburg zaterdag tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van zijn gemeente.

Volgens Bergmann wordt binnenkort een aantal initiatieven bekendgemaakt. Met de samenwerking met Dordrecht en de andere Drechtsteden wil Middelburg de regio interessant maken als vestigingsplaats voor bedrijven uit ondermeer Rotterdam.

Zeeland verwijt de Rijksoverheid te weinig aandacht te hebben voor het gebied. Dat blijkt ondermeer uit het vertrek van een aantal rijksdiensten, zoals de politie, en het inkrimpen van de Middelburgse rechtbank, die organisatorisch samengaat met die in Breda.

Lees meer over:

drechtsteden samenwerking
Deel dit bericht met je vrienden!