dinsdag 30 november 2021

Alles over Dordrecht

Bekendmaking uitslag en prijsuitreiking van de Six Word Story Wedstrijd

13 januari 2013

DORDRECHT - Ter ere van Nederland Leest, dé landelijke leescampagne van het jaar in november, schreven de Bibliotheek A tot Z en BibliotheekNetwerk ZHZO gezamenlijk een Six Word Story wedstrijd uit. Iedereen van 12 jaar en ouder kon meedoen met een eigen verhaal van zes woorden en maakte hiermee kans op een eReader. Deze wedstrijd bleek een enorm succes te zijn, maar liefst 1283 inzendingen kwamen binnen. Ook doken op allerlei fronten in de regio Six Word Story’s op en bleek het verzinnen ervan een hype te zijn. De bekendmaking van het winnende verhaal en de prijsuitreiking vinden plaats op woensdag 16 januari om 13.30 uur in Centrale Bibliotheek aan de Groenmarkt 153 in Dordrecht. Iedereen die heeft meegedaan aan de wedstrijd of wil komen luisteren naar een aantal nieuwsgierig makende Six Word Stories is van harte welkom om daarbij aanwezig te zijn.

Deel dit bericht met je vrienden!