dinsdag 7 december 2021

Alles over Dordrecht

Supermarkt Plus 't Lam ondernemer van het jaar in Dordrecht

12 januari 2013

DORDRECHT -  Supermarkt Plus Dubbeldam met als eigenaar Pel 't Lam is uitgeroepen tot ondernemer van het jaar. 't Lam heeft een naam opgebouwd als maatschappelijk ondernemer en laat ook zijn geloof spreken. Daarom kreeg hij eerder ook aandacht in het Reformatorisch Dagblad (RD).

Met toestemming van www.destemvandordt.nl besteden we aandacxht aan de verkiezing. Journalist Piet de Meer, die al bijna 35 jaar aan de journalistiekje weg toimmert in Dordrecht, zal in de weekkrant van 16 januari ook aandacht besteden aan de Plus-winnaar. Ook RTV Dordrecht was er aandacht voor.

(overname met toestemming)

DORDRECHT - Supermarkt Plus ‘t Lam heeft de verkiezing van de Ondernemer van het Jaar in weekblad De Stem van Dordt gewonnen. In de laatste uitgave van 2012 De Stem van het Jaar was deze verkiezing opgenomen. Een groot aantal Dordtse ondernemers presenteerde zich uitgebreid in dè krant van Dordrecht.
Timo Pauw van De Stem van Dordt en Evelyne Muller van RTV Dordrecht feliciteren Pel en Winanda ‘t Lam. Foto Rob Kamminga
Timo Pauw van De Stem van Dordt en
Evelyne Muller van RTV Dordrecht
feliciteren Pel en Winanda ‘t Lam.
Foto Rob Kamminga

Daaraan was meteen een verkiezing verbonden en er werd in de afgelopen weken uitgebreid gestemd. Veel Dordtenaren wilden laten weten wie volgens hen de titel Ondernemer van het Jaar kan dragen.
Eigenaar Pel ‘t Lam en zijn vrouw Winanda werden vrijdag 11 januari uitgebreid in het zonnetje gezet. Al meteen kwamen de eerste feestboeketten binnen van andere ondernemers die Pel ‘t Lam en zijn medewerkers feliciteren. Ook per email en van klanten in de winkel kreeg het ondernemende echtpaar meteen veel felicitaties.
“Wij zijn hier enorm trots op en ook dankbaar dat het winkelend publiek zo uitgebreid op ons gestemd heeft”, is de eerste reactie van Pel ‘t Lam. Samen met Winanda is hij inmiddels 17 jaar actief met de Plus ‘t Lam supermarkt aan de Dubbelsteijnlaan West 92 in Dubbeldam en in winkelcentrum Bieshof in Stadspolders.

Verdienste

“Deze prijs is vooral de verdienste van de beide teams van medewerkers in onze twee supermarkten. Zij staan altijd voor onze klanten klaar en als het nodig is wordt er extra inzet getoond en dat extra stapje gezet.
Dat waarderen de klanten en daar zijn wij natuurlijk heel blij mee”, aldus Pel ‘t Lam.
Hij heeft in de loop der jaren veel opgebouwd en talloze acties op touw gezet. “Naast de landelijke acties van Plus supermarkt hebben wij geregeld eigen speerpunten. Komende week gaat de sponsoractie voor Dordtse clubs en verenigingen weer van start onder het motto: Spek uw clubkas! Er is dit jaar 24.000 euro beschikbaar voor de Dordtse clubs”, aldus Pel ‘t Lam. Ook worden komende week extra acties opgezet om de klanten bij de feestvreugde te betrekken.
“Wij vieren deze verkiezing samen met onze klanten”, aldus Pel ‘t Lam.
De verkiezing van Ondernemer van het Jaar is vrijdagavond ook nieuws op RTV Dordrecht in het nieuwsbulletin.
En uiteraard in weekblad De Stem van Dordt, die woensdag 16 januari verschijnt

Deel dit bericht met je vrienden!