maandag 6 december 2021

Alles over Dordrecht

Alle leerlingen Johan de Witt-gymnasium ontvangen gratis lidmaatschap bij Bibliotheek A tot Z

8 januari 2013

DORDRECHT - Het Johan de Witt-gymnasium en de Bibliotheek A tot Z gaan een bijzondere samenwerking aan: alle leerlingen op school worden gratis lid van de bibliotheek! Met het bibliotheekpasje dat elke leerling in januari 2013 via school ontvangt, mag hij/zij tot het 18e jaar gratis gebruik maken van de gehele collectie van de Bibliotheek A tot Z.

Met deze service hoopt het gymnasium en de bibliotheek dat leerlingen meer gebruik gaan maken van betere en betrouwbaardere informatiebronnen, een mooie aanvulling op het onderwijs. Op dinsdag 8 januari om 11.30 uur reikt mevrouw Kesseler, directeur-bestuurder van de bibliotheek, de eerste bibliotheekpas op school uit.

Deel dit bericht met je vrienden!