woensdag 1 december 2021

Alles over Dordrecht

DVO huldigt 22 jubilarissen

7 januari 2013

DORDRECHT - Tijdens de drukbezochte nieuwjaarsreceptie bij gymnastiekvereniging DVO op zondagmiddag 6 januari jl. werden 22 jubilarissen gehuldigd voor hun trouwe lidmaatschap, waaronder mevrouw Jopie Schellenbach die reeds 

50 jaar aan haar club verbonden is en Jeanette Linssen die als lid èn leidster 40 jaar voor DVO actief is geweest. Ook werd stilgestaan bij het overlijden van mevrouw De Waard, vlak voor de huldiging van haar 25-jarig lidmaatschap. Hoofd van het 34 tellende leidingkorps Gerda Kok sprak de menigte indrukwekkend toe en samen werd geklonken op het 100-jarig jubileum dat DVO in 2013 uitgebreid gaat vieren. 
 
 

Lees meer over:

gymnastiekvereniging dvo
Deel dit bericht met je vrienden!