maandag 6 december 2021

Alles over Dordrecht

Karmelkring Elia verstevigt haar positie

6 januari 2013 (door Paul Seesink)

 

DORDRECHT - De in het najaar van 2010 in Dordrecht gevormde Karmelkring, die zich blijvend laat inspireren door de Karmelitaanse geestkracht, gaat dit jaar haar positie verstevigen. Omdat de Karmelieten niet meer fysiek aanwezig zijn in Dordrecht, verzorgt Karmelkring Elia Dordrecht al het lopende bezinningsaanbod van ‘Plaatsen van Karmelitaanse Spiritualiteit’ voor de Drechtsteden-regio. Voor een goed functioneren is echter een betrouwbare financiële basis noodzakelijk. Secretaris Paul Seesink zegt hierover: "Het Bestuur van de Karmelkring heeft in het afgelopen jaar het voorbereidende werk daarvoor gedaan. Binnen enkele weken zal die basis haar beslag krijgen. Daarnaast wordt alweer druk gewerkt aan de samenstelling van een nieuw bezinningsaanbod 2013-2014 voor allen die zich willen laten raken door de Karmelitaanse spiritualiteit". Ongetwijfeld zult u binnenkort meer hierover kunnen lezen.

Deel dit bericht met je vrienden!