Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Maurice Laparlière donderdag de Dordtenaar van de week bij de Stem van Dordt'
25dec 2012

Maurice Laparlière donderdag de Dordtenaar van de week bij de Stem van Dordt

DORDRECHT – Maurice Laparliere - hoofdredacteur/directeur van RTV Dordrecht - is deze week bij weekkrant de Stem van Dordt Dordtenaar van de week.  Hij wil in 2013 met alle activiteiten onder de vlag van de lokale omroep meer inspelen om de dagelijkse gebeurtenissen in de stad. De hoofdredacteur erkent op voorhand dat het een krachttour zal zijn, maar hij gelooft in een duidelijke plek in het media landschap voor RTV Dordrecht. Vier op de tien Dordtenaren kijken minstens één keer in de week naar RTV Dordrecht. Dat betekent bijna vijftigduizend kijkers, maar hij gelooft dat er meer mensen te winnen zijn als kijkers en luisteraars voor RTV Dordrecht. Idordt.nl wordt daarbij een nieuwe activiteit met een eigen dynamiek op internet.

Piet de Meer heeft namens de weekkrant de Stem van Dordt aan het woord gelaten. Hij heeft voor zijn formule om een Dordtenaar centraal te stellen een vaste fanclub, die hem ook hebben gevraagd wanneer de Dordtenaren van de week ook samen worden gebundeld in een boek.

In maart of april 2013 zal RTV Dordrecht verhuizen van de verdieping boven Leen Bakker in de binnenstad naar het Leerpark. De nieuwe hoofdredacteur heeft ook een nieuw bestuur achter zich staan onder voorzitterschap van Cees den Bakker. Deze bekende Dordtenaar heeft na zijn tijd als columnist van AD De Dordtenaar een eigen plek in Lifestyle Dordrecht (LD).

Zie ook:
Maurice Laparlière nieuwe directeur/hoofdredacteur RTV Dordrecht (vr, 16 nov 2012)


Deel dit bericht met je vrienden!