zaterdag 19 september 2020

Alles over Dordrecht

FC Dordrecht stijgt naar categorie II

20 december 2012 (door Hans Huisman)

DORDRECHT - FC Dordrecht ontving op donderdag 20 december van de KNVB de officiële bevestiging dat het financiële resultaat over het seizoen 2011-2012 voldoende punten in het licentiesysteem heeft opgeleverd om ingedeeld te gaan worden in Categorie 2.

Voorzitter Ad Heijsman: “De cijfers en daarbij behorende kwalificatiepromotie waren al lang bekend, maar de per afgelopen 1 november ingeleverde jaarrekening diende formeel nog wel door de licentiecommissie beoordeeld te worden. Ik ben blij dat ik dit nieuws nu eindelijk naar buiten mag brengen”.

Nu ‘de uitslag’ officieel is geworden dient volgens het licentiereglement het volgende meetpunt (1 april waarbij de halfjaarcijfers tot en met 31 december beoordeeld worden) andermaal voldoende punten op te leveren om definitief tot ‘de veilige’ Categorie II te behoren.

Lees meer over:

voetbal FC Dordrecht
Deel dit bericht met je vrienden!