Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Lopers Company verlengt sponsorcontract met AV Passaat'
17dec 2012

Lopers Company verlengt sponsorcontract met AV Passaat

DORDRECHT - Lopers Company in Dordrecht heeft haar sponsorcontract met AV Passaat voor 3 jaar verlengd. Beide partijen hebben onverminderd veel vertrouwen in elkaar en Passaat is trots en verheugd dat in een moeilijke economische tijd de samenwerking tegen verbeterde voorwaarden is verlengd.

Jurgen Holling van Lopers Company ziet in de samenwerking een voortzetting van de win-win-situatie die al jaren bestaat. Lopers Company is dé hardloopzaak in de regio waar veel leden van Passaat hun aankopen doen. Niet alleen loopschoenen maar ook het uitgebreide assortiment kleding en accessoires én de gratis adviezen zorgen voor de logische schakel tussen Passaat en Lopers Company.

Juist dat laatste, advies op maat, is een toegevoegde waarde ten opzichte van de “sport-grootgrutters”. Jo Kortooms, voorzitter van AV Passaat: “We zijn als bestuur uiterst content dat we in Lopers Company een sponsor hebben die een toegevoegde waarde levert. Het contract is een mooie bekroning op onze prettige relatie”. Met een handdruk werd de continuering van het contract bezegeld.Deel dit bericht met je vrienden!