zaterdag 4 december 2021

Alles over Dordrecht

Dordtse Kil BusinessClub uitgegroeid tot 50 leden

10 december 2012

DORDRECHT - De Dordtse Kil BusinessClub, opgericht voor ondernemers in het Dordtse Kil gebied, heeft onlangs haar vijftigste lid mogen verwelkomen. Joyce Lipman, oprichter van de BusinessClub: "Netwerken is steeds belangrijker in deze economische tijden. Dat merk ik ook aan de opkomst tijdens de netwerkborrels en aanmeldingen voor de BusinessClub. Ondernemers willen het (net)werk dichter bij huis halen. Inmiddels bestaat de BusinessClub uit 50 ondernemers en blijft het groeien, we starten in 2013 met het dubbele aantal leden als in januari 2012, daar ben ik trots op."

De Dordtse Kil BusinessClub is een business-to-business netwerkorganisatie die bedrijven de mogelijkheid biedt om hun contacten en kennis te bundelen in een informele en prettige sfeer. Met een lidmaatschap van deze BusinessClub kunnen deelnemers hun zakelijke netwerk zowel on- als offline beheren en bereiken. Een online community biedt hen de mogelijkheid business aan te prijzen, of nieuwe opdrachten vanuit het netwerk te genereren. Daarnaast kunnen deelnemers dankzij de netwerkevenementen, activiteiten en bedrijfsbezoeken in direct contact blijven met elkaar, nieuwe klanten ontmoeten en hun bedrijf extra onder de aandacht brengen. De leden van de BusinessClub zijn met name afkomstig uit het MKB.

Lees meer over:

businessclub dordtse kil
Deel dit bericht met je vrienden!