Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Dordtse kinderen maken televisieprogramma'
06dec 2012

Dordtse kinderen maken televisieprogramma

DORDRECHT - Wie Het TVprogramma wordt gemaakt door 24 leerlingen van basisschool de Repelaer in het Land van Valk te Dordrecht, die afgelopen seizoen meededen aan het project Kijk mijn Wijk van WolkenTV.
Waarom  Omdat het Kijk mijn Wijk project kei-leuke filmpjes over de Dordtse wijken levert !
Waar op de lokale zender RTV Dordrecht
Wanneer  Vrijdag 7 en 14 december 2012 na het nieuws en uw mening van 18.00 uur
Wat 6 films over het Land van Valk: De brandweer, APK keuring, Cultuur in de wijk, Woonwagenpark, F.C. Dordrecht en Stratenmakers.

In het nieuwe jaar gaan we met RTV Dordrecht verder bekijken welke films uit welke wijken uitzend-waardig zijn. We hebben keus genoeg, het project, dat draait sinds 2009, heeft inmiddels 200 films opgeleverd.
 
 
Zie www.wolkentv.nl/stichtingwolken/Kijk_mijn_Wijk/Archief.html

24 leerlingen van De Repelaer die meedoen aan Kijk mijn Wijk van WolkenTV WolkenTV (Stichting Wolken Dordrecht) is een stichting zonder winstoogmerk, die mediaprojecten voor kinderen en jeugd ontwikkelt. Dit vanuit de visie, dat er zoveel films over jongeren worden gemaakt en zo weinig door jongeren zelf. Vandaar dat WolkenTV de jeugd faciliteert en begeleidt. WolkenTV is een erkend leerbedrijf en tevens partner van het Short4Dordt festival, waarbij genomineerde jongeren-films in de bioscoop worden vertoond.
 


Deel dit bericht met je vrienden!