Alles over Dordrecht...
05dec 2012

Winkeliers Vriesestraat blij met wandelwinkelpassage door nog leegstand pand Bartels Expert

DORDRECHT – Dordrecht krijgt een nieuwe wandelwinkelpassage tussen Vriesestraat en Statenplein. Door het voormalige pand van Bartels – Expert - dan na een verbouwing jaren leeg stond -  wordt de nieuwe route gelegd. Vooral voor startende ondernemers komen er kansen. Het is een ondersteuning voor het succes van de winkelstraat Vriesestraat.

RTV Dordrecht had gisteravond deze primeur. Vandaag volgt AD De Dordtenaar met het nieuws en een mooie tekening van het plan.

Roeli Bartels mocht mede namens haar man Bert het plan voor kleine ondernemers en de nieuwe historische inrichting toelichten voor de camera van RTV Dordrecht. In de krant beschreef Andre Oerlemans het plan.

Terwijl mensen zich zorgen maken over de winkelpassage Drievriendenhof, die twintig jaar geschiedenis achter de rug heeft, komt haast naast de Lutherse kerk een nieuwe wandelroute.

Wanneer de passage open gaat, is nog niet bekend gemaakt. Namens de winkeliers van de Vriesestraat is Corinne Vermeij blij met het plan. ,,Hieraan hadden we juist behoefte”.  

 Deel dit bericht met je vrienden!