Alles over Dordrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Holland Fotostudio naar Dordrecht verhuisd'
04dec 2012

Holland Fotostudio naar Dordrecht verhuisd

DORDRECHT - Holland Fotostudio bestaat in januari 2013 12 jaar. Kort geleden is de studio verhuisd van Nieuw-Beijerland naar de Galvanistraat 9 Dordrecht. De redenen hiervoor zijn:

- 3 maal zoveel ruimte
- gratis en ruime parkeerplaats
- snel bereikbaar vanaf de snelweg
 
Annett Holland en haar team hebben 6 jaar met veel plezier in Nieuw-Beijerland gewerkt. Vele bekende Nederlanders zijn speciaal voor Annett naar het kleine Nieuw-Beijerland gekomen. Annett was ook al in Shownieuws te zien samen met Franklin Brown en Maxine.
 
  
Het team van Holland Fotostudio is zichtbaar enthousiast over de nieuwe locatie. Er zijn daar twee studio’s gebouwd, de kleine is speciaal voor de baby’s. Vaak gaan ze in Anne Geddes stijl op de foto, dus moet de studio lekker warm zijn.  Het team van Holland Fotostudio bestaat alleen uit vrouwen. 
 
Holland Fotostudio is ook bekend om hun Beauty-, Glamour- en Cover-sessies. Het top-team van visagisten en haarstylisten kan voor de meest bijzondere metamorfose zorgen. 
 
Op de nieuwe locatie in Dordrecht biedt Holland Fotostudio ook kinderfeestjes aan. Dit kan op woensdag-, vrijdagmiddag of op zaterdag. 
 
Helemaal nieuw zijn de fotografie workshops. Annett en haar team geven graag hun kennis door. Voor € 49,- kan je een fotografie workshop boeken. Op een makkelijke manier laten Mary-Ann en Annett je zien hoe je met je eigen camera, zonder de automatische stand, prachtige foto’s kunt maken.
 
Momenteel wordt er als kerstcadeau voornamelijk de Sexy-fotosessie geboekt. Veel dames verrassen zo hun partner met een uitdagende, mooie foto van zichzelf.
 
Voor meer informatie www.holland-fotostudio.nl
 


Deel dit bericht met je vrienden!