dinsdag 30 november 2021

Alles over Dordrecht

Nieuwe dienstregeling NS vanaf Dordrecht CS al te raadplegen

4 december 2012

DORDRECHT – De nieuwe dienstregeling van de NS vanaf Dordrecht CS verandert vanaf zondag 9 december ingrijpend. Via de reisplanner van de NS kan worden vastgesteld dat de eerste directe intercity naar Amsterdam CS om 07.36 uur vertrekt. De vier treinen per uur die naar Amsterdam gingen over Haarlem staan niet meer in de dienstregeling. Die reizigers moeten overstappen in Leiden CS.

De Internationale trein, die Dordrecht in het verleden met Brussel Zuid verbond, gaat vanaf 9 december de stad voorbij. Al eerder was de directe verbinding met Keulen uit de dienstregeling gehaald.

Tot en met zaterdag kan vanaf Dordrecht binnen een uur per trein Antwerpen Centraal worden bereikt. De NS reisplanner geeft vanaf zondag een geheel andere route aan.

De intercity gaat tot Roosendaal en daar kan de stoptrein naar Antwerpen Centraal worden genomen. Een alternatief is om eerst naar Rotterdam te reizen en dan via de HSL naar Antwerpen te gaan. Daarvoor is wel reserveren vereist.

 

 

 

Lees meer over:

amsterdam ns haarlem
Deel dit bericht met je vrienden!