Alles over Dordrecht...
03dec 2012

,,Tijdperk De Boon " bij Augustijnenkerk Dordrecht van het podium

DORDRECHT - De familie De Boon zette mede de Augustuskerk van Dordrecht op de kaart. Hieraan komt langzaam na tientallen jaren een einde. Het echtpaar De Boon droeg heel veel jaren op zaterdagen het open huis in de kerk aan de Voorstraat. Zij werden er samen ook Koninklijk voor onderscheiden.

Zoon en schoondochter werden kostersechtpaar, maar dat verandert ook.

Binnenkort gaat een nieuwe fase in en komt het tijdperk De Boon sr. en jr. langzaam voor de Augustijnenkerk op een kalmer pitje te staan of gaat van het zichtbare podium af.

Het kerkblad meldt in woorden van dankbaarheid::

Kostersechtpaar Aan het einde van dit jaar zal ons kostersechtpaar De Boon na ruim 16 jaren de kosterstaak beëindigen. We zeggen hun dank voor de inzet waardoor de eredienst zijn voortgang kon hebben. Op D.V. zondag 30 december zal in de morgendienst aandacht worden geschonken aan het "afscheid". Rond de jaarwisseling hopen zij intrek in hun nieuwe Dordtse woning te nemen en zullen zij mee blijven leven met onze gemeente. Als kerkrentmeesters denken we na hoe we deze functie in de toekomst willen invullen. Hierover hopen we u binnenkort te berichten.Deel dit bericht met je vrienden!