zondag 5 december 2021

Alles over Dordrecht

Jazzprogramma “Easy Jazz”

3 december 2012

DORDRECHT - Dinsdagavond 4 december van 22:00 en 23:00 uur is er wederom op ATOS Radio het muziekprogramma “Easy Jazz” live te beluisteren. Iniatiefnemer Peter Viergever en gastpresentatoren Berny Manspeaker en Ben Korzelius zoeken voor u de mooiste jazz, soul en world uit om de avond aangenaam af te sluiten. Denk aan songs van Diana Krall tot Bahama Soul Club en Lester Young tot Gregory Porter. Heerlijk achterover leunend met een goed glas wijn en luisteren naar de beste jazz uit de jaren ’40 ,’50 en ’60 tot en met de nieuwste album releases. Ook de avontuurlijke zijpaden worden opgezocht, nujazz tot world en soul en funky grooves.

ATOS Radio zendt uit in de volgende frequenties:
- Zwijndrecht en H.I.Ambacht: ether op 106.1 FM / kabel 105.9 FM
- Heerjansdam : ether 106.8 FM / kabel 105.9 FM.
- Dordrecht/Drechtsteden ether 106.1 FM

Ook via internet is ATOS Radio rechtstreeks te beluisteren op www.atosrtv.nl (livestream) of op elk gewenst moment via “Uitzending Gemist”(klik op Radio).
 

Lees meer over:

radio atos
Deel dit bericht met je vrienden!