Monday 27 September 2021

Alles over Dordrecht

Projectielen aangetroffen in Dordrecht

29 november 2012

DORDRECHT - In de Voorstraat in Dordrecht is woensdagavond rond 23.15 uur een kist aangetroffen met daarin vier projectielen. Het gaat mogelijk om oefengranaten. De projectielen zijn in beslag genomen voor verder onderzoek.

Na een melding van een verdachte situatie gingen agenten naar de Voorstraat. Daar zouden enkele personen iets in een portiek hebben achtergelaten. De agenten zagen ter plaatse dat het ging om een kist met daarin vier projectielen, die leken op oefengranaten. Om het zekere voor het onzekere te nemen heeft de Explosieven Opruimingsdienst de projectielen meegenomen voor nader onderzoek. De politie doet onderzoek naar de herkomst ervan.

Het is nog niet duidelijk wie de kist met de projectielen heeft neergezet of wie de eigenaar daarvan is. Heeft u meer informatie die bruikbaar zou kunnen zijn in dit onderzoek? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Wilt u liever anoniem blijven? Geef dan uw tips door bij Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Deel dit bericht met je vrienden!