Tuesday 21 September 2021

Alles over Dordrecht

Aanrander aangehouden

29 november 2012

DORDRECHT - De politie Zuid-Holland-Zuid heeft een 36-jarige man uit Dordrecht aangehouden die ervan wordt verdacht tenminste drie vrouwen te hebben aangerand. De man kon op heterdaad worden aangehouden na de inzet van een lokagente. De raadkamer van de rechtbank in Dordrecht besloot woensdag de voorlopige hechtenis van de man met 30 dagen te verlengen.
Eerder aangehouden

De politie besloot tot de inzet van een politievrouw in burger, nadat er meerdere aangiften waren binnengekomen van aanranding door een man op een fiets in de omgeving van de Dordtse wijken Krispijn en Sterrenburg, met name in de buurt van de Krispijnse en Sterrenburgtunnel. De man werd al op 18 november aangehouden, maar in verband met het onderzoek kon de aanhouding niet eerder bekend gemaakt worden.
Drie aanrandingen

De man is voorgeleid op verdenking van drie aanrandingen. Twee van die incidenten zouden in november hebben plaatsgevonden, daarnaast wordt hij ervan verdacht op 29 januari van dit jaar een vrouw onzedelijk te hebben betast.

De politie vermoedt dat de man betrokken is bij meer aanrandingen en doet daar nog onderzoek naar. Bovendien denkt de politie dat er mogelijk slachtoffers zijn die nog geen aangifte hebben gedaan. Vrouwen die slachtoffer zijn geworden en zich nog niet bij de politie hebben gemeld, wordt dan ook gevraagd dit alsnog te doen.

Getuigen
Nadat de man werd aangehouden werd zondag 25 november opnieuw aangifte gedaan van aanranding. In de buurt van de Krispijnse weg werd een vrouw betast door een jongeman, die onder de 20 jaar wordt geschat. Hiervoor kon nog geen verdachte worden aangehouden. De politie onderzoekt de zaken en komt graag in contact met iedereen die meer kan vertellen over deze incidenten.

Deel dit bericht met je vrienden!